Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Českých Budějovicích vypukne netradiční kulturní festival

Koncert, ilustrační foto
Koncert, ilustrační foto
Foto: Pixabay

České Budějovice - V centru Českých Budějovic vypukne dvoudenní festival s bohatým kulturním vyžitím Město lidem, lidé městu. Organizátoři akce připravují velmi zajímavý doprovodný program i vkusné dekorace. Cílem akce je vytvořit nevšední program na všedním místě.

Kulturní festival v Českých Budějovicích nabídne zábavu v Krajinské ulici, na Piaristickém náměstí a v České ulici, které se mezi 26. a 27. srpnem změní v atraktivní park s bohatým programem.

O zábavu se také mohou postarat samotní obyvatelé Krajinské ulice. Pro zvelebení a zpestření ulic bude například využito 400 m2 živého travního koberce, mnoho stromů a keřů. Děti se v rámci festivalu mohou rozloučit s práznimami a to velice originálním způsobem. U slepého ramene řeky Malše budou vypuštěny lampiony štěstí, které osvětlí řeku a potsarají se tak o netradiční podívanou.

Návštěvníci se mohou těšit na divadelní a hudební akce, ale také spoustu odpočinku, relaxu a dobrého jídla. Vstup na festival je zcela zdarma.

Témata:  České Budějovice festivaly koncerty

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy