Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nova na podzim připravila soutěže kuchařů a zpěváků i nekonečné seriály

Logo TV Nova
Logo TV Nova
Foto: TV Nova

Praha - Příznivci oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice se nemusí ničeho obávat. Už za pár dní se totiž vrátí oba seriály na obrazovky televize Nova, a rozhodně nebudou samy. Dočkáme se také nových řad známých soutěží a jednoho zajímavého projektu.

"Našim divákům v podzimní sezóně opět nabídneme vyvážené a atraktivní programové schéma. Na obrazovky se samozřejmě vrátí dlouhodobě oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, které stabilně odvádějí velmi silné výkony. V hlavním vysílacím čase nasadíme druhé řady zábavné show Tvoje tvář má známý hlas a kuchařské show MasterChef Česko. Také představíme úplně nový formát pořadu, který ponese název Celebrity Game Night. Pokračovat budeme i v dalších projektech, které si nejenom během jarní sezóny získaly přízeň našich diváků. Navíc připravujeme novou sérii Policie Modrava a neotřelou reality show Robinsonův ostrov," říká uvedla v tiskové zprávě Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Nova.

Letošní podzim bude na TV Nova patřit nové řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Pořadem opět provede výborný Ondřej Sokol. Tentokrát svými proměnami do velkých osobností světové a české populární hudby diváky překvapí Miroslav Etzler, Marta Jandová, Ivana Jirešová, David Gránský, Markéta Procházková, Roman Vojtek, Anna Julie Slováčková a Jan Cina. Show Tvoje tvář má známý hlas můžete sledovat každou neděli od 20:20.

Dočkali jsme se i nové řady kuchařské show MasterChef Česko. Desítky kuchařů si přímo před zraky diváků pokusí splnit svůj sen, vyhrát půl milionu korun a stát se tváří kuchařské knihy. MasterChef Česko odstartoval již v neděli 21. 8. a můžete se na něj těšit vždy v pondělí a středu ve 20:20 na Nově.

Diváci se mohou těšit také na úplně nový pořad Celebrity Game Night. Své síly zde poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad obyčejných smrtelníků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře.

Od pondělí do pátku po Odpoledních Televizních novinách bude pokračovat show Co na to Češi, kterou opět bude moderovat Tomáš Matonoha. Další sérií, kterou skupina Nova tentokrát nasadila na páteční večery, navázal také soutěžní pořad Chcete být milionářem? s Markem Vašutem.

Mezi hlavními formáty TV Nova nebudou samozřejmě chybět zpravodajské Televizní noviny, doplněné publicistickými pořady Snídaně s Novou, Střepiny, Volejte Novu, Víkend, Koření a Prásk!, který nově poběží ve středu od 21:35. Fanoušci nejoblíbenějších seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice nepřijdou o další porci  epizod, které poběží v obvyklých vysílacích časech. Na obrazovky se s premiérovými díly také vrátí reality show Výměna manželek.

Postaráno bude i folmovou zábavu. Nova Cinema přinese na podzim spoustu zajímavých snímků různých žánrů. "Drama Dítě číslo 44 představí skvělého Toma Hardyho v roli válečného hrdiny, který se snaží na vlastní pěst odhalit sériového vraha. V Sovětském svazu v 50. letech jde však o nebezpečný úkol. Do minulosti se vrací i drama Nemocnice Parkland, konkrétně do 22. listopadu 1963, kdy byl zastřelen prezident J. F. Kennedy. Příběh matematického génia, který díky svému úžasnému talentu pomohl zkrátit 2. světovou válku, vypráví životopisný válečný film Kód Enigmy v hlavní roli s Benedictem Cumberbatchem a Keirou Knightley. Ve svém režisérském debutu Cesta naděje se v hlavní roli představí oscarový herec Russell Crowe. Diváci se mohou těšit i na další premiéry filmů jako například Za každou cenu, Je prostě báječná, Dáma ve zlatém, Životní šance, Big Eyes nebo Scary Movie 5. Nova Cinema uvede i filmové hity V jako Vendeta, Batman začíná, Mocný vládce Oz, Jobs, Nákaza, Než si pro nás přijde, Mravenčí polepšovna a řadu dalších," uvedla TV Nova.

Také stanice Fanda představí několik novinek, zejména filmů a seriálů. Maskovaný ochránce Oliver Queen bude opět potírat zločin ve Starling City ve čtvrté řadě akčního seriálu Arrow. Ray Donovan bude dál vymáhat dluhy ve třetí řadě stejnojmenného seriálu. Na obrazovky se také vrátí nezapomenutelný Chuck Norris jako Walker Texas Ranger. Pokračovat budou oblíbené krimi seriály jako Kriminálka New York a Miami. Prostor dostane také akční Kobra 11 a dokureality Mistři aukcí

Na obrazovky stanice Smíchov se opět vracejí legendární Přátelé, diváci nepřijdou ani o seriály Dva a půl chlapa, Krok za krokem, Kutil Tim nebo Mike a Molly, který nabídne i premiérovou VI. řadu, dále sitcomy 2 $ocky a Máma.

Telka pokračuje ve vysílání epizod oblíbených seriálů Ulice (2009), Ordinace v růžové zahradě 2 (2015) a Nováci. Na podzim se diváci mohou těšit také z Pojišťovny štěstí, Výměny manželek, Nové Cestománie, seriálu Redakce a pořadu U Haliny v kuchyni.

Témata:  televize TV Nova seriály

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 12:54

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy