Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Show Jana Krause vidělo ve čtvrtek přes půl milionu diváků

TV Prima
TV Prima
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Praha - Odloženou Show Jana Krause ve čtvrtek vidělo 556.000 diváků. Na dotaz ČTK to řekla Gabriela Semová z tiskového oddělení televize FTV Prima.

Na internetu úvodní část pořadu s osobnostmi kritizujícími prezidenta Miloše Zemana nezkrácenou verzi zhlédlo přes 320.000 lidí, rozhovor s Jiřím Bradym a ministrem Danielem Hermanem (KDU-ČSL) necelých 126.000 lidí. Televize díl nejprve odmítla vysílat, poté ho zařadila na program o den později.

Podle serveru Digizone.cz byl pořad devátým nejsledovanějším ve středu večer. Předstihly ho hlavní zpravodajské pořady Novy, Primy a České televize a také Ordinace v růžové zahradě. Krausovu show si pustilo 556.000 diváků starších 15 let, minulý díl jich vidělo 467.000.

Hosté, mezi nimiž byli bývalý politik Jan Ruml, dokumentaristka Helena Třeštíková, hudebník a bývalý politik Michael Kocáb, novinář Jan Macháček, socioložka Jiřina Šiklová nebo zpěvák Dan Bárta, v pořadu podpořili Bradyho a Hermana ve sporu s Hradem a promlouvali ke svátku vzniku samostatného Československa 28. října.

Témata:  Jan Kraus TV Prima

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy