Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čeští i světoví hudebníci uctí památku Havla koncertem na Žofíně

Václav Havel
Václav Havel
Foto: Korzo

Praha - Čeští i světoví hudebníci se propojili v unikátním projektu The Parliament Of Souls, který mimo jiných ctí památku Václava Havla.

Vedle anglicko-francouzské verze hudebního videoklipu Vláda dušiček a dokumentárního filmu In Love We Trust se v rámci projektu uskuteční slavnostní galavečer, jenž bude hostit řadu hvězd v čele s Joem Lynn Turnerem z Deep Purple. Koncert proběhne 5. listopadu v pražském Paláci Žofín od 19 hodin.

The Parliament Of Souls je mezinárodní projekt, který je věnován všem lidským duším a také vzpomínce na duše těch, kteří s námi už být nemohou. Jedná se o anglicko-francouzskou verzi hudebního videoklipu Vláda dušiček a o dokumentární film nazvaný In Love We Trust. Projekt propojil zvučná hudební jména, spolupodíleli se například Joe Lynn Turner (Deep Purple, Rainbow nebo Yngwie Malmsteen), Celeste Buckingham, Justin Lavash, Juwana Jenkins či Chantal Poullain.

Více v přiložené tiskové zprávě. V případě, že budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit.

Témata:  Václav Havel

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy