Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Kráska a zvíře s Emou Watson láká novým trailerem

Emma Watson ve filmu Kráska a zvíře
Emma Watson ve filmu Kráska a zvíře
Foto: Reprofoto YouTube

Hollywood - Pohádky Walta Dysneye mají jedno společné. Dokáží uchvátit jak dětské diváky, tak i ty dospělé, kteří už na kouzelné světy nevěří. Nejinak tomu zřejmě bude v případě nové verze Krásky a zvíře, kde si titulní roli zahraje Emma Watson.

Kráska a zvíře spatřila světlo světa v několika podobách. V roce 1991 se představila první animovaná verze a od té doby vznikla řada adaptací na příběh prince zakletého v bestii, do kterého se zamiluje krásná dívka.

Emma Watson známá především díky roli Hermiony Gragerové z fantasy ságy Harry Potter bude další z řady "krásek", které se pokusí zkrotit srdce zvířete a přeměnit jej v člověka. Jestli se jí to povede se dozvíme až v březnu, tvůrci ale dnes vypustili do světa nový trailer, který naznačuje, že by vše mohlo nakonec dopadnout dobře.

V novém snímku, který vstoupí do kin v roce 2017 si po boku Emmy Watson roli Zvířete zahraje Dan Stevens (Panství Downton). Nebude nouze ani o další hvězdná jména jako jsou Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor nebo Ian McKellen. Režie se ujal BIll Condon, který má na svém kontě napříkat dva díly Twilight ságy.

Témata:  filmy film Kráska a zvíře

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 15:57

Evropa je smrtelná, varuje Macron. Vyzval k většímu zbrojení

Francouzský prezident Emmanuel Macron v projevu na pařížské Sorbonně zdůraznil potřebu posílení obrany Evropy a zvýšení vlastní zbrojní produkce jako odpověď na globální bezpečnostní hrozby. Uvedl to server France24.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy