Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

MFF Karlovy Vary: Michal Hrůza zahrál se symfoniky na karlovarském festivalu

Michal Hrůza
Michal Hrůza
Foto: michalhruza.cz **www.michalhruza.cz**

Karlovy Vary - Michal Hrůza a jeho Kapela Hrůzy zahráli dnes spolu s Karlovarským symfonickým orchestrem na filmovém festivalu. Letos přálo počasí, a tak návštěvníci téměř zaplnili letní kino, které má kapacitu 3200 diváků.

První část večera obstarala místní formace MK Collective. Michal Hrůza počkal, dokud se alespoň částečně nesetmělo. Zazněly písně například z jeho posledního alba Sám se sebou i starší hity.

Aranžmá pro dnešní společné vystoupení napsal Hrůzův klávesista Karel Heřman. Orchestr dirigoval Martin Hybler a doprovázel jej ještě dětský sbor Coro Piccolo Praha.

Společné zkoušky orchestru s kapelou se konají dva dny před vystoupením. Dnešní koncert obsahoval i volné vstupy Karlovarského symfonického orchestru.

Na karlovarském festivalu zahrál se symfoniky poprvé Čechomor, poté například maďarská Omega nebo loni Aneta Langerová.

Témata:  Michal Hrůza hudba Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Aktuálně se děje

20. května 2024 18:44

19. května 2024 19:03

Pellegrini připustil, že na kulatý stůl politických stran nedozrál čas

Na kulatý stůl slovenských politických stran zatím ani po atentátu na Roberta Fica (Smer-SD) nedozrál čas, řekl zvolený prezident Peter Pellegrini v neděli. Pellegrini se v týdnu sešel s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a navrhl jednání politických subjektů. Občany dnes vyzval, aby se nenechali unést negativními emocemi, které může přinést další politický souboj. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy