Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Co bude s kapelou Elán? Zpěvák Jožo Ráž chce skončit

Jožo Ráž
Jožo Ráž
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák a baskytarista Jožo Ráž se rozhodl, že po posledním koncertu turné naplánovaném na příští rok opustí kapelu Elán.

Připouští, že se jednou za čas s muzikanty někde výjimečně objeví, ale další turné nebo nahrávání zcela vylučuje. ČTK o tom dnes za kapelu informoval Roman Helcl.

"Končím, protože chci. Tentokrát jsem rozhodnutý a nenechám se přemluvit. Nejsem unavený a publikum miluju, ale vím, že končím a hotovo. Seknout s kariérou je potřeba tehdy, kdy vás lidé žerou. Když je už nebudete zajímat, je pozdě," prohlásil třiašedesátiletý Ráž.

Svůj úmysl odejít z Elánu Ráž v poslední době avizoval několikrát. Loni například v rozhovoru pro portál Plus jeden deň uvedl, že hodlá v kapele vydržet ještě dva roky.

"Jsme si vědomi, že muzikanti dali podobná vyjádření v minulosti a pak se na přání fanoušků znovu vrátili ke koncertování. Tentokrát je pravdou, že po oslavách padesáti let Elánu v roce 2018 se kapela zcela odmlčí," sdělil Vladimír Moško z manažerské agentury Elánu MC production. V úvahu podle něj přichází možnost pokračovat bez Ráže. "Zda tomu ale tak bude, je ještě ve hvězdách," dodal.

Témata:  skupina Elán Jožo Ráž EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

17. května 2024 8:57

Internet žije atentátem na Fica. EK tlačí na sociální sítě

Evropská komise vyzvala ve čtvrtek největší digitální platformy včetně Facebooku či TikToku, aby bojovaly proti jakýmkoli šířícím se dezinformacím založeným na záběrech ze středeční střelby na slovenského premiéra Roberta Fica. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy