Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Čech si šel plnit sny do britského X Factoru. Stalo se něco neuvěřitelného

Logo soutěže X Factor
Logo soutěže X Factor
Foto: Reprofoto YouTube

Londýn - Jakoby Česko nemělo ze světa posměchu už dost. Nyní se přímo světelnou rychlostí rozšířilo internetem video z nové série britského X Factoru, ve které vystoupil mladý Čech se svojí vlastní písní. A výsledek? Jednoznačná katastrofa, avšak účastník ze svojí neohrabané show dokázal vytěžit maximum a roztančil celou porotu včetně natáčecího štábu.

Pětadvacetiletý rodák z Prahy Martin Beck přijel do soutěže představit svojí vlastní píseň s názvem Friday Night (Páteční večer, pozn. Redakce),kterou doprovodil zajímavými tanečními kreacemi, a aby toho nebylo málo, pro dokreslení správné atmosféry použil stroj na výrobu kouře.

Porotě, ve které sedí proslulý Simon Cowell,  Sharon Osbourne nebo Nicole Scherzinger, se také nezapomněl důkladně představit. S nadšením sdělil, že do Británie přijel před pěti lety plnit své sny a tvrdě na tom pracuje, nyní se živí jako manažer v McDonaldu.

Vše vypadlo celkem nadějně do chvíle, než mladík zapěl první tóny. Na porotě je jednoznačně znát, že je z vystoupení v rozpacích a Simon nevěří vlastním očím. Martin Beck svůj výstup podtrhl kreacemi, které spíš než tanec připomínají hopsání. Avšak po chvíli se stane něco nečekaného.

Zpěvačka Nicole Scherzinger začne mladíka v jeho vystoupení podporovat a po chvíli se roztančí a rozezpívá celý zákulisní štáb včetně kameramanů. Třešničkou na dortu se pak stává rozjařená porota v čele s věčně nabručeným Cowellem.

Video okamžitě vzbudilo velkou pozornost jak na facebookovém profilu X Factoru, tak na You Tube, kde ho během pár dnů shlédly statisíce diváků. Jestli Martin postoupil není známo, jedno je však jisté, o popularitu nebude mít po svém vystoupení nouzi.

Témata:  X-Factor kuriozity Velká Británie

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy