Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Miro Žbirka je v kurzu. Jeho nové turné je už téměř vyprodané

Miro Žbirka
Miro Žbirka
Foto: zbirka.cz **www.zbirka.cz**

Praha/Bratislava - Miro Žbirka se vrací do slavného nahrávacího studia Abbey Road, ve kterém vzniklo jeho poslední album MIRO. Avšak nevrací se přímo do Londýna, ale do velkých hal České a Slovenské republiky v rámci turné Road to Abbey Road. Tento projekt nabídne jedinečnou atmosféru tohoto studia, kde nahrávaly své hity hvězdy jako Beatles, Pink Floyd nebo Deep Purple.

Turné Road to Abbey Road bude velkou a neopakovatelnou událostí. Za vše mluví téměř vyprodaný koncert v Praze, který turné hudebníka Mekiho Žbirky zahájí. Pořadatelé byli nuceni sáhnout do skrytých rezerv a uvolnili posledních tisíc lístků, proto mají fanoušci poslední šanci na nákup vstupenek. Rovněž i zbývající tři koncerty, které se uskuteční v Ostravě, Bratislavě a Košicích, jsou již vyprodané nebo rezervované. I samotné pořadatele tato skutečnost překvapila: „Zájem o lístky extrémně převyšuje organizační i technické možnosti, přesto se nám podařilo udělat nějaké úpravy scény a udělat další místo diváky," řekla Lucie Lehotská, produkční Žbirkova turné.

Na tomto velkolepém turné zazní nejznámější hity Mira Žbirky, písničky z nové desky MIRO ale také nějvétší pecky od skupiny The Beatles. Speciálním hostem turné bude fenomenální slovenská zpěvačka Marika Gombitová a vynikající bubeník Blair Cunningham.

Zdroj: YouTube

Turné Road to Abbey Road tour odstartuje 16. září 2016 koncertem v pražské Tipsport areně. 18. září Žbirka se svými hosty zahraje v Ostravar aréně v Ostravě. Poté se přestěhují na Slovensko do Bratislavy a Košic. Na Zimném štadionu Ondreja Nepelu se Žbirka představí 20. září, do Steel arény v Košicích dorazí 22. září.

Témata:  Miro Žbirka koncert hudba

Aktuálně se děje

8. května 2024 8:20

Větší obchody dnes zůstávají zavřené. Na Den vítězství se vztahuje zákaz

Na středu připadly oba květnové státní svátky. Dnes je Den vítězství, kdy si v Česku připomínáme konec druhé světové války na evropském kontinentu. Jde také o jeden ze svátků, při nichž je zákonem upravena otevírací doba obchodů. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy