Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

No Time to Die. Zveřejněna titulní píseň k nové bondovce, je z ní hit

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Sony Pictures

Americká zpěvačka Billie Eilish, která je jednou z největších hvězd současné světové hudební scény, zveřejnila píseň k novému filmu o agentu Jamesi Bondovi.

Skladba nese stejné jméno jako název bondovky - Není čas zemřít (No Time to Die). Píseň má za šest hodin od zveřejnění na internetu již přes 2,5 milionu zhlédnutí, napsala dnes agentura AFP.

Teprve osmnáctiletá zpěvačka a skladatelka na konci ledna ovládla udílení amerických hudebních cen Grammy. Zvítězila ve všech čtyřech hlavních kategoriích: cenu si odnesla za nejlepší album roku, nejlepší píseň, nejlepší nahrávku i za objev roku.

Billie Eilish, celým jménem Billie Eilish Pirate Baird O'Connellová, je nejmladší interpretkou titulního songu ke kultovní filmové sérii. Píseň Eilish složila se svým bratrem Finneasem O'Connellem. Na své facebookové stránce zpěvačka píše, že ve světové premiéře píseň zazpívá příští týden v úterý na udílení hudebních cen Brit Awards v Londýně.

V nadcházejícím pětadvacátém filmu o Jamesi Bondovi, který vstoupí do kin v dubnu, ztvární hlavní roli opět britský herec Daniel Craig. Jeho úhlavního nepřítele si ve snímku režiséra Caryho Fukunagy zahraje držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody, americký herec Rami Malek.

Témata:  filmy hudba Billie Eilish kultura Daniel Craig

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy