Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 7. listopadu

Podzim
Podzim
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Za zvlněnou studenou frontou k nám kolem tlakové níže nad severovýchodní Evropou začíná proudit studený vzduch od západu až severozápadu.

Počasí dnes večer a v noci (17-07):Zataženo, na většině území déšť, který bude od západu v polohách nad 500 m přecházet do sněžení. Zpočátku na severozápadě, během noci od západu i na ostatním území ubývání srážek a protrhávání oblačnosti a na jihozápadě místy, jinde jen ojediněle, tvorba náledí. Ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty +4 až 0 °C, na západě až -3 °C. Slabý západní až severozápadní vítr do 4 m/s, zpočátku na Moravě a ve Slezsku mírný severní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré, postupně místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, na severu místy, jinde jen ojediněle přeháňky, nad 500 m srážky smíšené nebo sněhové. Místy přechodně polojasno. Ráno na jihozápadě místy, jinde jen ojediněle, náledí. Nejvyšší teploty 3 až 7 °C, v 1000 m na horách kolem -1 °C. Mírný západní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré, zpočátku místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

2. května 2024 10:02

Hamás odmítl další nabídku Izraele na příměří

Islamistické hnutí Hamás odmítá současný návrh dohody o příměří a propuštění rukojmí v pásmu Gazy, chce však pokračovat v jednáních. S odvoláním na izraelská média o tom informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy