Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 13. listopadu

Počasí
Počasí
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Nad střední Evropou bude mohutnět tlaková výše, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, na severovýchodě místy, jinde jen ojediněle slabé sněžení. V Čechách místy polojasno, postupně ojediněle mrznoucí mlhy. Během noci místy ubývání oblačnosti až do vyjasnění. Nejnižší teploty -2 až -6 °C, v Čechách při delším vyjasnění kolem -8 °C, ojediněle tvorba náledí. V Čechách slabý severní nebo proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Na Moravě a ve Slezsku mírný severní vítr 3 až 7 m/s, v nárazech kolem 15 m/s, v Beskydech tvorba sněhových jazyků.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Jasno až polojasno, v Čechách zpočátku ojediněle mrznoucí mlhy. Ojediněle, na severovýchodě Moravy a ve Slezsku na většině území zataženo a místy, zejména na horách slabé sněžení. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C. V Čechách slabý severovýchodní nebo proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Na Moravě a ve Slezsku mírný severní vítr 3 až 7 m/s, v Beskydech zpočátku tvorba sněhových jazyků, vítr bude během dne slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

2. května 2024 10:02

Hamás odmítl další nabídku Izraele na příměří

Islamistické hnutí Hamás odmítá současný návrh dohody o příměří a propuštění rukojmí v pásmu Gazy, chce však pokračovat v jednáních. S odvoláním na izraelská média o tom informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy