Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 21. listopadu

Mraky při západu slunce
Mraky při západu slunce
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Po přední straně brázdy nízkého tlaku vzduchu nad západní Evropou k nám bude proudit teplý vzduch od jihu, zejména ve vyšších vrstvách atmosféry.

Počasí dnes večer a v noci (17-07):V Čechách většinou polojasno, během noci místy mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. Na Moravě a ve Slezsku převážně zataženo nízkou oblačností, ojediněle mlhy, ojediněle mrholení. Nejnižší teploty 10 až 6 °C, v západní polovině území 5 až 1 °C, při malé oblačnosti kolem 0 °C. Čerstvý jihovýchodní až jižní vítr 5 až 9 m/s, místy v nárazech 15 až 20 m/s, na horách na severu a severovýchodě 20 až 30 m/s (108 km/h). V západní polovině Čech slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo nízkou oblačností, místy mlhy, ojediněle mrholení. Ojediněle, v Čechách během dne místy polojasno. Nejvyšší teploty 8 až 12 °C, při zmenšené oblačnosti až 15 °C, v 1000 m na horách kolem 9 °C. Čerstvý jihovýchodní až jižní vítr 5 až 10 m/s, s nárazy 15 až 20 m/s, na horách na severu a severovýchodě až 30 m/s (108 km/h). V západní polovině Čech slabý jihovýchodní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech zpočátku mírněnepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

10:02

Hamás odmítl další nabídku Izraele na příměří

Islamistické hnutí Hamás odmítá současný návrh dohody o příměří a propuštění rukojmí v pásmu Gazy, chce však pokračovat v jednáních. S odvoláním na izraelská média o tom informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy