Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 1. července

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Po přední straně tlakové výše se středem nad Skandinávií k nám bude pokračovat příliv chladného vzduchu od severu, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno. Nejnižší teploty 9 až 5 °C, v údolích ojediněle až 3 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: mírný, postupně slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Skoro jasno až polojasno, přes den místy až oblačno a na severu a severovýchodě ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C,  a severu a severovýchodě kolem 17 °C, v 1000 m na horách kolem 12 °C, na severovýchodě kolem 9 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: zpočátku slabý vzestup, postupně slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy

Změny počasí mají rozsáhlé dopady. Souvisí s migrací i chudobou

Změny počasí mají rozsáhlé dopady. Souvisí s migrací i chudobou

Organizace spojených národů tento týden oznámila, že spouští nový fond, jehož cílem je posílit ochranu uprchlíků a vysídlených komunit ohrožených změnou klimatu. Podle zprávy agentury AFP Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) uvedl, že cílem je do konce roku 2025 získat do nového fondu 100 milionů dolarů na podporu uprchlíků, jejich hostitelských komunit a zemí původu, které jsou klimatickými krizemi zasaženy nejvíce.