Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 18. července

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Naše území se bude nacházet v nevýrazném tlakové poli. Severovýchod a východ území bude i nadále ovlivňovat tlaková níže se středem nad východní Evropou, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno, na jihozápadě místy až skoro jasno. V severovýchodní polovině území až zataženo a místy občasný déšť nebo přeháňky, na východě i trvalejší srážky. Nejnižší teploty 17 až 13 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s, v západní polovině Čech jen slabý do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):V jihozápadní polovině území oblačno až polojasno a během dne ojediněle přeháňky nebo i bouřky. V severovýchodní polovině území oblačno až zataženo a místy občasný déšť nebo přeháňky, na východě srážky četnější, na návětří hor i vydatnější. Nejvyšší teploty 24 až 28 °C, na severovýchodě a východě kolem 21 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, večer bude slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav, večer slabý vzestup

Témata:  počasí léto

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:58

Stoltenberg: NATO neplánuje rozmístit jaderné zbraně v jiných zemích

Během své návštěvy Varšavy ujistil šéf NATO Jens Stoltenberg, že Severoatlantická aliance nemá v plánu rozmisťovat jaderné zbraně v dalších zemích.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy