Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 14. srpna

Déšť v ulicích Prahy
Déšť v ulicích Prahy
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Studená fronta bude postupovat přes naše území dále k východu, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):V Čechách oblačno až zataženo, na většině území déšť nebo přeháňky, místy bouřky, ojediněle i silné, k ránu na západě ustávání srážek. Na Moravě a ve Slezsku zpočátku skoro jasno až polojasno, během noci od západu přibývání oblačnosti, místy přeháňky, ojediněle bouřky. Nejnižší teploty 20 až 16 °C, na západě až 14 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s, ve východních Čechách, na Moravě a ve Slezsku zpočátku jižní až jihovýchodní, v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo občasný déšť. Ojediněle bouřky, zejména na východě. V Čechách přechodně místy polojasno. Nejvyšší teploty 23 až 27 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s bude večer slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav, večer slabý až mírný vzestup

Témata:  počasí déšť bouřky

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy