Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 3. září

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Počasí u nás bude i nadále ovlivňovat tlaková níže nad severní Itálií, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, na většině území déšť nebo bouřky, ve východní polovině území zpočátku i silné s přívalovými srážkami. Na severovýchodě až polojasno a srážky jen ojediněle. K ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 17 až 13 °C. Slabý severovýchodní až východní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, zejména v jihozápadní polovině území občasnýdéšť nebo přeháňky, místy i bouřky, ojediněle srážky vydatnější. Na severu a severovýchodě přechodně i polojasno a srážky jen ojediněle. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 18 až 23 °C, na severu a východě při zmenšené oblačnosti kolem 25 °C, v 1000 m na horách kolem 17 °C, na Šumavě 14 °C. Mírný východní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s bude večer slábnout.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles, večer setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 12:57

GIBS obvinila policisty kvůli únorovému incidentu před barem v Praze

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy