Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Varování před vichřicí. Předpověď počasí na noc a pondělí 24. září

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V týlu hluboké tlakové níže, která bude postupovat přes Polsko k severovýchodu, k nám bude proudit studený vzduch od severozápadu až severu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, na většině území déšť nebo přeháňky, na severovýchodě místy, jinde ojediněle bouřky. Postupně od severozápadu proměnlivá oblačnost a místy přeháňky, nad 1000 m smíšené nebo sněhové. Nejnižší teploty 9 až 5 °C.

Silný severozápadní, na Moravě a ve Slezsku zpočátku jižní vítr 8 až 13 m/s, s nárazy 20 až 30 m/s (70 až 110 km/h), na horách až 35 m/s (až 125 km/h), bude zvolna od západu slábnout.

Tlaková tendence: silný, postupně mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Proměnlivá oblačnost a místy přeháňky, nad 1000 m smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 10 až 14 °C. Čerstvý severozápadní vítr 6 až 11 m/s, místy s nárazy kolem 20 m/s (70 km/h), bude k večeru slábnout.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Témata:  počasí vichřice EuroZprávy.cz podzim

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy