Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 16. října

Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Vliv tlakové výše nad východní Evropou na počasí u nás bude slábnout. Ze západní do střední Evropy postoupí mělká brázda nižšího tlaku vzduchu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Jasno až polojasno. Nejnižší teploty 12 až 8 °C, v západní polovině Čech a ojediněle na východě Moravy kolem 5 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s, v západní polovině Čech a zpočátku i na východě Moravy vítr slabý proměnlivý do 4 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Jasno až polojasno. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 6 m/s, v západní polovině Čech vítr slabý proměnlivý do 3 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

8:20

Větší obchody dnes zůstávají zavřené. Na Den vítězství se vztahuje zákaz

Na středu připadly oba květnové státní svátky. Dnes je Den vítězství, kdy si v Česku připomínáme konec druhé světové války na evropském kontinentu. Jde také o jeden ze svátků, při nichž je zákonem upravena otevírací doba obchodů. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy