Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 31. října

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Po přední straně brázdy nízkého tlaku vzduchu nad západní Evropu se k nám postupně obnoví příliv teplého vzduchu od jihu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Polojasno až jasno, v Čechách zpočátku místy oblačno. Postupně ojediněle mlhy, na Moravě a ve Slezsku místy i nízká oblačnost. Nejnižší teploty 8 až 4 °C, na západě a jihozápadě kolem 2 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, zpočátku místy s nárazy kolem 15 m/s, bude zvolna slábnout. Tlaková tendence: mírný až silný vzestup Rozptylové podmínky: dobré, postupně místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Polojasno až skoro jasno, zpočátku ojediněle mlhy, na Moravě a ve Slezsku místy nízká oblačnost. Nejvyšší teploty 11 až 15 °C, na východě a jihovýchodě až 17 °C. Zpočátku slabý proměnlivý vítr do 4 m/s, postupně mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na Moravě a Českomoravské vrchovině odpoledne a večer čerstvý 4 až 8 m/s, místy v nárazech a na horách na severu kolem 15 m/s. Tlaková tendence: mírný vzestup, postupně setrvalý stav nebo slabý pokles Rozptylové podmínky: dobré, zpočátku místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy