Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 1. listopadu

Nádherné dýně
Nádherné dýně
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Na naše území bude proudit velmi teplý vzduch od jihu. K večeru postoupí od jihozápadu zvlněná studená fronta, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Jasno až polojasno, během noci ojediněle nízká oblačnost, na západě i mlhy. Nejnižší teploty 12 až 8 °C, v západní polovině Čech kolem 4 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě a Českomoravské vrchovině místy s nárazy kolem 15 m/s. V západní polovině Čech vítr slabý proměnlivý do 3 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zpočátku polojasno, ojediněle nízká oblačnost, na západě i mlhy. Během dne od jihozápadu přibývání oblačnosti, později večer místy déšť nebo přeháňky. Nejvyšší teploty 16 až 20 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 5 m/s, na Moravě a Českomoravské vrchovině čerstvý 5 až 9 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s, na horách na severu kolem 25 m/s (90 km/h). Tlaková tendence: slabý pokles nebo setrvalý stav Rozptylové podmínky: zpočátku místy mírně nepříznivé, jinak dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy