Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 29. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Po okraji tlakové výše, zasahující od západu do střední Evropy, bude postupovat frontální systém, který v sobotu večer začne ovlivňovat počasí u nás, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, místy, zejména na severu a severovýchodě déšť, v polohách nad 600 m déšť se sněhem nebo sněžení. Nejnižší teploty +3 až -1 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno, místy, zejména na severu a severovýchodě déšť, v polohách nad 700 m, na východě zpočátku nad 500 m srážky sněhové. Večer v Čechách od severozápadu srážky četnější. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Mírný západní vítr 2 až 6 m/s, večer v Čechách postupně vítr čerstvý 4 až 8 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav, postupně mírný pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy