Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 6. března

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Marie Cvrčková, EuroZprávy.cz

Od jihozápadu k nám bude zasahovat výběžek vyššího tlaku vzduchu, který zeslábne a od západu začne počasí u nás ovlivňovat teplá fronta, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až polojasno, zpočátku na jihu Čech, na Moravě a ve Slezsku až zataženo a místy přeháňky nebo občasný déšť, nad 600 m srážky sněhové. Během noci ojediněle mlhy. Nejnižší teploty +2 až -2 °C, ojediněle tvorba náledí. Mírný západní vítr 2 až 6 m/s, postupně slabý proměnlivý do 3 m/s. Tlaková tendence: mírný až silný, k ránu slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré, k ránu místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Polojasno až oblačno. Nejvyšší teploty 10 až 14 °C. Slabý, postupně mírný jižní až jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině a jižní Moravě místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s. Tlaková tendence: slabý, postupně mírný až silný pokles Rozptylové podmínky: dobré, ráno zpočátku místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy