Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 12. března

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Počasí u nás bude ovlivňovat od jihozápadu výběžek vyššího tlaku vzduchu, který se bude přesouvat přes Alpy k východu, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, místy přechodně polojasno. Místy, zejména na severu a západě Čech sněhové přeháňky, četnější na horách. Nejnižší teploty +1 až -3 °C, ojediněle možnost tvorby náledí. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Oblačno až polojasno, ojediněle sněhové nebo smíšené přeháňky. Později odpoledne a večer od západu přibývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 4 až 8 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s, se bude během odpoledne měnit na jihozápadní až jižní. Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 12:42

Senát posunul nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů k prezidentovi

Senát ve středu na návrh zákonodárců ODS a TOP 09 rozhodl, že nebude projednávat nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů a umožní tak jejich přijetí. Senátoři vyřadili novelu občanského zákoníku z programu navzdory odporu lidovců. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy