Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 14. března

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

V čerstvém západním proudění bude v noci postupovat přes střední Evropu mělká brázda nízkého tlaku vzduchu, později odpoledne a večer okluzní fronta, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Proměnlivá, převážně velká oblačnost, od západu místy občasný déšť nebo přeháňky, nad 600 m srážky sněhové. Nejnižší teploty 4 až 0 °C. Mírný jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s (70 km/h) se bude měnit na západní. Tlaková tendence: slabý pokles, od západu slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Zpočátku proměnlivá oblačnost, místy přeháňky, nad 600 m sněhové. Během dne od západu zataženo a odpoledne a večer na většině území déšť, nad 800 m déšť se sněhem nebo sněžení, na horách i vydatnější. Nejvyšší teploty 6 až 10 °C, na západě jen 3 až 6 °C. Čerstvý západní až jihozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s (až 70 km/h). Na horách postupně místy tvorba sněhových jazyků. Tlaková tendence: ráno slabý vzestup, přes den mírný až silný pokles, večer slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 17:26

Piráti rázně odmítli návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné

Piráti jednoznačně odmítají návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné. Podle nich je tento záměr kontroverzní, neboť postihuje lidi bez potomků, aniž by vedl k vyšší porodnosti.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy