Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Počasí bude o Velikonocích chladnější, než se očekávalo

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Teploty během velikonočních svátků porostou méně, než meteorologové původně očekávali. Po ránu mohou klesnou pod nulu a během dne by neměly překročit 22 stupňů.

V pátek bude jasno a nejvyšší denní teploty vyrostou na 18 až 22 °C. Po ránu ale teploty klesaly až k bodu mrazu. A jiné to nebude ani v následujících dnech.

V sobotu bude jasno nebo skoro jasno, na severovýchodě večer až oblačno. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat kolem 4 až 0 °C, místy se objeví přízemní mrazíky. Nejvyšší denní se udrží na teploty 18 až 22 °C. 

V neděli bude jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty zůstanou na 4 až 0 °C a opět místy hrozí přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty mírně klesnou na 17 až 21 °C. 

I v pondělí bude jasno až polojasno, nejnižší noční teploty se budou pohybovat na 5 až 1 °C, ojediněle se objeví i přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty mírně vzrostou na 18 až 22 °C. 

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy