Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ustávání srážek a vyjasnění: Předpověď na noc a pátek 7. června

Déšť v ulicích Prahy
Déšť v ulicích Prahy
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Za studenou frontou se do střední Evropy přechodně rozšíří od jihu výběžek vyššího tlaku vzduchu. Později večer dorazí z Německa do západních Čech studená fronta, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, déšť nebo přeháňky, zpočátku místy bouřky, i silné. K ránu srážky místy, zejména na Moravě a ve Slezsku, jinde možnost protrhávání oblačnosti a ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 17 až 13 °C, na západě až 10 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: zpočátku mírný vzestup, postupně setrvalý stav Počasí přes den (07-24): Zpočátku oblačno až zataženo, v severovýchodní polovině území místy občasný déšť. Během dne od jihozápadu ustávání srážek, postupné ubývání oblačnosti na polojasno až jasno. Večer na západě Čech přibývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 22 až 26 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s se bude měnit na východní až jihovýchodní. Tlaková tendence: slabý pokles

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 19:13

Tesla propustí více než 10 % zaměstnanců. Prý kvůli růstu, experti ale varují před čínskou konkurencí

Tesla hodlá celosvětově propustit více než 10 % svých zaměstnanců, uvádí agentura Reuters s odkazem na interní dokumenty společnosti.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy