Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 1. července

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Zvlněná studená fronta postoupí z Moravy a Slezska k východu a na naše území se v teplém vzduchu rozšíří od jihozápadu nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Většinou polojasno. Na Moravě a ve Slezsku a zpočátku i ve východní polovině Čech oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo déšť. Zpočátku místy, postupně ojediněle bouřky a zejména na východě území. Nejnižší teploty 17 až 13 °C, na východě kolem 18 °C. Mírný západní až jihozápadní vítr 2 až 5 m/s, v bouřkách

Tlaková tendence: slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Skoro jasno až polojasno, během dne až oblačno, ojediněle přeháňky. Na východě zpočátku oblačno až zataženo a místy déšť nebo přeháňky. Na východě ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 24 až 28 °C. Mírný jihozápadní až západní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy