Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 3. července

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Za studenou frontou k nám bude od západu proudit chladnější vzduch, ve kterém se k nám rozšíří výběžek vyššího tlaku, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):V Čechách oblačno až polojasno, zpočátku místy, postupně jen ojediněle přeháňky. K ránu ojediněle mlhy. Na Moravě a ve Slezsku oblačno až zataženo s přeháňkami nebo bouřkami, ojediněle i silnými a k ránu i zde od západu ustávání srážek. Nejnižší teploty 12 až 8 °C, na Moravě a ve Slezsku 16 až 12 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, ojediněle, na horách místy přeháňky. Na východě a severovýchodě zpočátku oblačno až zataženo a místy déšť. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C, na jihovýchodě až 24 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s bude večer slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy