Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Smutný konec zamilového pátu: Sex v autě skončil nehodou

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Vídeň - Vášnivá chvilka milenců v dolnorakouském Gföhlu skončila dopravní nehodou. Pro své potěšení zajeli autem na polní cestu. Při orálním sexu milenci omylem odbrzdili vůz a ten narazil do skály.

O kuriozní nehodě píše rakouský portál heute.at. Zamilovaný páreček si našel klidné místo na polní cestě nad Gföhlem, městečkem asi 50 kilometrů od českých hranic. Spolujezdkyně se natáhla přes řadicí páku a ruční brzdu a položila hlavu do klína řidiče.

V tom nejlepším ale žena zřejmě zavadila o ruční brzdu a auto se dalo do pohybu. Když si toho řidič všiml, prudce šlápl na brzdu, aby se vyhnul nárazu do velkého kamene u cesty.

Rychlý manévr ale podle rakouského webu tak nešťastně cukl se spolujezdkyní, že svému milenci způsobila zuby bolestivé zranění, se kterým musel vyhledat ošetření v nejbližší nemocnici.

Jak dodává Bild.de, muž se musel podrobit chirurgickému zákroku. Následky nepříjemného zážítku ale prý nebudou mít na budoucí funkci vliv.

Témata:  muži pohlavní styk kuriozity

Aktuálně se děje

5. května 2024 8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy