Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott opět skončil v nemocnici

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák a čerstvý držitel Českého slavíka Karel Gott je opět hospitalizován v nemocnici. Údajně kvůli zánětu po operaci bederní páteře.

Gott před necelým měsícem podstoupil operaci vyhřezlé ploténky mezi čtvrtým a pátým bederním obratlem. Ačkoliv zákrok proběhl bez komplikací, před deseti dny se objevily problémy.

Podle deníku Blesk byl Gott hospitalizován ve čtvrtek nezabraly mu ani kapačky, proto se nemohl osobně zúčastnit slavnostního udílení prestižních hudebních cen.

Gott byl do nemocnice odvezen kvůli zánětu, který se u něho objevil v podkoží operované bederní páteře. Nová operace páteře, o které se mluví, ale podle Gottova operatéra a ošetřujícího lékaře nehrozí, píše Blesk.

Gott se ještě nedávno potýkal s rakovinou mízních uzlin, ze které se podle svého tvrzení vyléčil. Nedávno také absolvoval operaci, při které mu lékaři odstranili z těla umělý vývod. Sama operace byla tečkou za onkologickou léčbou, kterou Gott v uplynulých měsících absolvoval.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy