Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena Johnnyho Deppa podala po 15 měsících manželství žádost o rozvod

Johnny Depp
Johnny Depp
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Los Angeles - Amber Heardová, manželka herce Johnnyho Deppa, podala žádost o rozvod. Jako důvod uvedla nepřekonatelné rozdíly v manželství, které trvalo 15 měsíců.

Agentura Reuters upozornila, že informaci amerických médií nedokázala ověřit, neboť žádný z manželů se k záležitosti zatím nevyjádřil.

Depp se se svou nynější ženou sblížil po rozchodu s francouzskou zpěvačkou a herečkou Vanessou Paradisovou, se kterou žil 14 let. S Heardovou se seznámil v roce 2011 při natáčení filmu Rumový deník, o rok později se pár zasnoubil a v únoru 2015 byla svatba.

Depp si v roce 1983 vzal herečku Kori Anne Allisonovou, ale o dva roky později se pár rozvedl. Pak žil s herečkou Jennifer Greyovou a tři roky byl zasnouben s Winonou Ryderovou, která s ním hrála ve filmu Střihoruký Edward. Kvůli ní si nechal na paži vytetovat nápis Winona navždy.

Témata:  Johnny Depp rozvody

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy