Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena se dívala na televizi a uslyšela z kuchyně hluk. Tomu, co spatřila, nemohla uvěřit

Medvěd
Medvěd
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Union Bay - Představte si, že poklidně sedíte v křesle, pozorujete televizi a najednou vás vyruší podivný zvuk vycházející z jiné části vašeho bytu. První, co vás napadne, je zloděj. Pětadevadesátiletá důchodkyně z Kanady ale spatřila něco horšího.

"Dívala jsem televizi a zaslechla jsem nějaký hluk v kuchyni. Šla jsem se podívat, co se děje, a uviděla jsem tam medvěda. Očichával skříňky a dělal nepořádek," popsala médiím šokovaná žena.

Na místo toho, aby se lekla a utekla, se ale stalo něco neuvěřitelného. Seniorka medvěda zahnala.

Podle svých slov na něj začala křičet, a medvěd se lekl a utekl. Zastavil se nejprve uprostřed dvora, poté ale odešel úplně.

Do domu se ale později, ještě týž den, vrátil. Dovnitř se dostal zadním vchodem, udělal opět nepořádek, vše očichal a odešel. "Něco s sebou vzal, ale nevím, co to bylo," řekla seniorka Anna Stadyová televizi CTV Vancouver Island.

Úřady vydávají pro obyvatele upozornění, aby se medvědům vyhýbali, to ale seniorku nechává chladnou. S medvědy se setkává celý život, i když doma v kuchyni ještě takovou návštěvu neměla. Přesto se jich nebojí, naopak se bojí spíše o ně.

"Doufám, že ho nechytí, museli by ho zabít. A přitom to byl takový nádherný buclatý méďa," dodala. 

Témata:  lidé Kanada medvědi

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy