reklama

Málokdo si ale může dovolit tak přepychovou akci, jako uspořádala Meghan. Luxusní hotel Mark vypadal jako kdyby v něm mělo dojít k předávání Oscarů. Červený koberec, luxusní auta, hromada novinářů, to byl jen začátek.

Taková sranda samozřejmě něco stojí, konkrétně vyšla na neuvěřitelných 500 tisíc dolarů, tedy více než 11 milionů korun. A není divu, místo, kde se večírek odehrával, je údajně nejdražším hotelovým apartmánem v USA. 

Několikapatrový apartmán s rozlohou více než 3 kilometry čtvereční a střešní terasou si nemůže dovolit každý. Stejně jako bohatou výzdobu z luxusních květin, soukromý koncert nebo večeři v bazénu.

Britové jsou po právu naštvaní, že by měli celou akci pro 16 lidí platit ze svých daní. Královský palác sice tvrdí, že oslava byla placená ze soukromých peněz. Tomu však ne každý věří. O to více některé rozčarovala zpráva, že se Meghan chystá uspořádat další honosný večírek, tentokrát v Británii.

A právě ten už nyní klepe na dveře. Kdo ho zaplatí zatím není jisté, je ale pravděpodobné, že tento večírek bude menší než ten, který se konal v USA. Což je s podivem, když dorazí velké hvězdy.

Jednou z nich je například Victoria Beckhamová, přiletět má ale i Meghanina matka Doria. Přesto portál Mail Sunday tvrdí, že půjde spíše o komornější akci. 

Otázkou také zůstává, kde se bude akce konat. Sídlo Frogmore House nepřipadá v úvahu, protože na něm probíhají stavební práce. Ve hře je ale alternativa v podobě Buckinghamského paláce, což asi nepotěší ani zbytek královské rodiny.