Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Mladá umělkyně se dokáže převtělit do postav z hororů

Extrémní makeup
Extrémní makeup
Foto: Reprofoto YouTube

Sydney - Seznamte se s velmi nadanou teenagerkou, která pochází z Austrálie. Jmenuje se Lara Wirthová a je jí šestnáct let. Vše se naučila sama podle videí na Youtube.

Hodně dívek v jejím věku se zajímá především o kluky a večírky. Lara Wirthová má jiný koníček - je přebornicí v malování na tělo. Její proměny na sobě samé jsou tak věrohodné, že údajně dokáže člověka vyděsit! Umělkyně se věnuje speciálním efektům, které tvoří pomocí make-upu. Transformuje se do nejrůznějších příšer, plazů a dalších stvoření.

"Trvalo mi dlouho, než jsem se to naučila, ale věděla jsem, že to chci dělat. Viděla jsem tvrobu mnoha lidí na Youtube a snažila jsem se to dělat podle nich," řekla dívka britskému deníku Daily Mail.

"Funguje to tak, že si vyberu, co bych chtěla vytvořit. Pak si to načrtnu na papír a později se to snažím na sobě udělat," dodala. Údajně hledá inspiraci v hororech a jiných filmech. Někdy tvoří jen z vlastní fantazie.

Mladá umělkyně vyhrává nejrůznější soutěže a slaví velký úspěch na sociálních sítích - na instagramu ji sleduje 761 tisíc uživatelů. V budoucnu by se ráda učila od profesionálů, protože si studium zatím nemůže dovolit. Občas zajde s maskou například do supermarketu: "Zajímají mě reakce lidí," dodává.

Témata:  ženy zajímavosti horor

Aktuálně se děje

2. května 2024 18:59

Těžký úder pro Putina: Ukrajinské drony vyřadily rafinerie, Rusům už došly zásoby paliva

Kromě bojů na frontě se válka na Ukrajině rozšířila i do strategických oblastí, jako jsou rafinerie, které jsou klíčové pro zásobování Ruska palivy. Ukrajinci k těmto nelehkým akcím využívají dronů, které poškodily některé z těchto rafinerií natolik, že jejich produkce ropy byla omezena. To způsobilo růst cen a nedostatek paliva v celém Rusku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy