Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

František Nedvěd (68) zkolaboval a skončil v nemocnici, ruší koncerty

František Nedvěd má stále zdravotní potíže.
František Nedvěd má stále zdravotní potíže.
Foto: frantisek-nedved.cz

Praha - Mladší z bratří Nedvědů v neděli zkolaboval na koncertu a skončil v nemocnici. Je mimo ohrožení života, kvůli svému zdravotnímu stavu ale musel zrušit i nadcházející plánovaný koncert v Luhačovicích.

Písničkář František Nedvěd musel být v neděli převezen do nemocnice. Nedbal totiž rad lékařů a atmosféru na koncertu si užíval víc, než měl. Jeho tělo ale nápor nezvládlo a zpěvák, který trpí diabetem, se zřítil k zemi.

"Byl jsem na koncertě, kde jsem řádil. Potom jsem si píchl inzulin, nějak to nešlo dohromady a sanitka mě odvezla do nemocnice. Tady mi napíchli kapačky a doufám, že večer už budu doma," řekl písničkář pro deník Blesk, který o jeho stavu také informoval.

Nyní už je sice Nedvěd v pořádku, musí se ale teď hodně šetřit. Podle lékařu by se neměl nijak zatěžovat nejméně do středy a známý písničkář proto zrušil i všechny nadcházející akce - včetně nadcházejícího koncertu v Luhačovicích, který byl naplánoán na středu.

František Nedvěd je přesvědčený, že brzy bude v pořádku, v což zajisté doufají i jeho fanoušci. A brzké uzdravení přejeme i my.

Témata:  František Nedvěd

Aktuálně se děje

5. května 2024 8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy