Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Německu brutálně napadli ženu ze Slovenska

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Mnichov - Německá policie prošetřuje brutální útok, při němž byla časně ráno napadena občanka Slovenské republiky. Z útoku, za nímž podle slovenských médií zřejmě stojí cizinec žijící v Německu, vyvázla s těžkým zraněním hlavy.

Neznámý pachatel, pravděpodobně cizinec, přepadl 33letou Slovenku na cestě z práce do jejího bytu. Zranění hlavy, které jí způsobil, si vyžádalo urychlený převoz vrtulníkem do nemocnice. 

Policie na svých internetových stránkách informovala, že žena byla zaměstnána jako uklízečka v hotelu a právě mířila z práce domů. Před osmou hodinou ranní ale došlo k násilnému napadení a zraněnou oběť zachránila náhodná svědkyně, která pachatele vyrušila.

"Mohu potvrdit, že zraněná 33letá uklízečka je občankou České republiky," řekl pro slovenský server Topky Günther Beck, komisař z policejního prezidia v Horním Bavorsku.

Podezřelý muž je zhruba třicetiletý blonďák hovořící německy s cizím přízvukem. Případ vyšetřuje kriminální policie v Erdingu jako podezření z pokusu o vraždu. Podle dosavadních zjištění existují náznaky, že pachatel již dříve napadl i jinou ženu. 

Témata:  Německo napadení ženy

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 9:32

Izrael podnikl útok na pozice syrské armády

Izraelské útoky se v pátek zaměřily na pozice syrské armády na jihu země, uvedl šéf Syrského pozorovatelského centra pro lidská práva (SOHR) se sídlem v Británii Rámí Abdal Rahmán.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy