Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hillary Clintonová v očích svého manžela? Bill Clinton promluvil velmi osobně

Hillary Clintonová a Bill Cllinton
Hillary Clintonová a Bill Cllinton
Foto: Facebook

Washington – O tom, že Národní shromáždění Demokratické strany (DNC) přitahuje obrovskou pozornost, nemůže být pochyb. Proslov bývalého prezidenta Billa Clintona, manžela demokratické prezidentské kandidátky Hillary Clintonové, podle serveru The Daily Caller sledovalo 24,3 milionů lidí.

Clinton se v rámci DNC pokusil vyzdvihnout hlavní věci, kterých si na své ženě Hillary váží. V rámci toho také několikrát zavtipkoval a prozradil, jak se s Hillary během svých studií seznámil.

Vyprávěl, jak se nedokázal odhodlat ji oslovit, i když ho zaujala, a tak ji jen pozoroval, až to Clintonová jednoho dne nevydržela a řekla mu: „Tak hele, jestli chceš na mě dál zírat...tak teď zírám taky, tak bychom alespoň měli znát svá jména. Já jsem Hillary Rodhamová, kdo jsi ty?

Na své ženě pak ocenil její vůdčí a organizační schopnosti a také její schopnost činit změny. „Taková ona prostě je. Na naše problémy tu jsou jasné, dosažitelné a dostupné odpovědi, ale těch nedosáhneme, pokud Amerika v těchto volbách vybere špatně," uvedl Clinton.

Server dodává, že ačkoliv byla sledovanost Clintonova projevu vysoká, stále jde o pokles oproti 28 milionům lidí, kteří sledovali proslov americké první dámy Michelle Obamové.

Témata:  Bill Clinton volby v USA USA Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy