Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Další útok v USA: Útočník začal střílet do mladých lidí na večírku, nejméně tři mrtví

Zbraně
Zbraně
Foto: Pixabay

Seattle - Tři lidi zabil střelec, který dnes nad ránem začal pálit do skupiny mladých lidí v domě na předměstí Seattlu. Další človek utrpěl zranění.

Dosud neidentifikovaný muž začal střílet v jednom z domů v pobřežním městě Mukilteo severně od Seattlu, kde se v noci na dnešek sešly téměř dvě desítky mladých lidí. "Byla tam spousta mladých lidí, kteří viděli a slyšeli věci, které by nikdy nikdo neměl prožít," řekla starostka Mukiltea Jennifer Gregersonová.

Zdroj: YouTube

Policie zadržela podezřelého muže po několika hodinách na místě vzdáleném téměř 200 kilometrů, když ujížděl po dálnici směrem na jih. Nyní je ve vazbě.

Babička osmnáctileté Alexis Gemmerové AP řekla, že její vnučka byla na večírku se spolužáky ze střední školy a před střelcem se schovala ve skříni. Pachatelem byl podle ní mladík, který se nedávno rozešel s jednou z přítomných dívek.

Témata:  střelba v USA USA zbraně

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 8:55

Francie omezí kvůli olympiádě lety, povolá vzdušné taxíky

Během slavnostního zahájení olympijských her dne 26. července bude nad regionem Paříže po dobu šesti hodin uzavřena obloha v rámci rozsáhlé bezpečnostní operace. Oznámilo to vedení pařížských letišť, uvedla agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy