Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sexuální peklo v letadle. Žena na chvíli usnula a vrhl se na ní cizinec

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

New Jersey - Hodně nepříjemné chvilky zažila jedna z cestujících během letu do New Jersey. Stačilo, aby na chvíli zavřela oči, a zvrhlý pasažér se na ni vrhnul.

Málokdy si můžete vybrat, kdo se vedle vás v letadle posadí, tato žena ale měla velikou smůlu. Sotva si v letadle na chvilku zdřímla, její indický spolusedící neudržel choutky na uzdě a na nic netušící ženu se vrhnul.

Osmapadesátiletý Veerabhadrarao Kunam začal ženě masírovat genitálie a sahal jí na zadek, během toho otíral své nahé nohy o její. Nepočítal ale s tím, že by se mohla během "předehry" probudit, píše web Sun.

Když si všimla, že se jí muž dotýká, okamžitě ho zastavila a vyměnila si místo s kolegou, se kterým cestovala. Zvrhlík dělal jakoby nic, ženě a jejímu známému dokonce navrhnul, že jim koupí drink a na všechno zapomenou.

Jenže to se přepočítal, po příletu už na něj čekala policie se zatykačem. Za sexuální obtěžování mu teď hrozí až dva roky vězení a pokuta 250 tisíc dolarů (asi 6 milion korun).

Témata:  letectví a letadla sexuální obtěžování

Aktuálně se děje

1. května 2024 10:11

Pozemní operace izraelské armády do Rafahu nevýslovnou katastrofou, varuje OSN

Pozemní operace izraelské armády ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy by byla "nevýslovnou katastrofou," prohlásil šéf Úřadu OSN pro koordinaci humanitárních záležitostí (OCHA) Martin Griffiths. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy