Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čech přistál s vrtulníkem u pumpy. Natankoval a odletěl

Benzinky, ilustrační fotografie
Benzinky, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Bratislava - Neobvyklá podívaná čekala na zákazníky benzínky ve slovenské obci Valaská v okresu Brezno. Přistál u ní vrtulník. Pilot tam na ližiny namontoval kolečka, dotlačil helikoptéru na pumpu, natankoval a odletěl.

"Natankoval 130 litrů a odletěl," řekla televizi Markíza zaměstnankyně benzínky. Vrtulník doprovázelo asistenční vozidlo. Zaměstnanci benzinky tvrdí, že pilot provoz jejich zařízení neohrozil a ostatní zákazníci nebyli omezeni.

Helikoptéra byla označena imatrikulací začínající na písmena OK, což značí registrační značku přidělenou v Česku. Podle slovenských médií je tedy pilot pravděpodobně Čech.

Není to poprvé, co pilot na této benzínce tankoval. Tehdy však přistál na louce a benzín naplnil do bandasek. Tentokrát vše ještě o něco vylepšil.

Témata:  Slovensko Češi benzinky

Aktuálně se děje

1. května 2024 14:50

Rusko oznámilo, že zaútočilo na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy