Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šokující případ: Kde máte děti, zeptal se soused ženy. Dočkal se děsivé odpovědi

Krimi, ilustrační fotografie
Krimi, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Houston - Děsivý případ vyšetřují kriminalisté v texaském Houstonu. Když se muž zeptal své sousedky, kde jsou její děti, vážně odpověděla, že je utopila ve vaně a ukryla pod nedalekým domem.

Muž pomáhal 30leté Sheborah Thomasové se stěhováním z texaského města Houston. Když se jí zeptal, kde jsou její děti a proč si nehrají venku, rozhodně nečekal tak šokující odpověď. Sheborah mu totiž klidně řekla, že je zavraždila.

Ve vyprávění přitom nešetřila detaily. Sousedovi se svěřila, že děti utopila ve vaně a jejich tělíčka chtěla zakopat na zahradě. To se jí ale nepovedlo, a tak zavražděné děti ukryla pod domem jiného souseda. Tam je také policie našla.

"Mluvila tak fakticky, že ho nejdřív ani nenapadlo, že by mluvila vážně. Myslel si, že si dělá legraci, a dál jí pomáhal balit," uvedl policejní mluvčí Kese Smith. Pak si ale muž uvědomil, že Sheborah ani jednou s odpovědí nezaváhala a příběh o vraždě zopakovala několikrát.

Proto ji odvezl na nejbližší policejní stanici, kde si ji převzali policisté a po nálezu těl obvinili z vraždy. Zavražděné děti identifikovali jako pětiletou dceru Kahanu a sedmiletého syna Oraylna. Dvanáctiletý syn naštěstí nebyl v době vraždy doma.

"Takové věci vídáte často v televizi, pocítit to na vlastní kůži je ale hrozné," řekla místní televizi Kita Thomasová-Smithová, teta zabitých dětí. Naposledy je prý viděla v pátek na školní soutěži. "Řidiči autobusu normálně řekly: 'Uvidíme se v pondělí!' Byly to nevinné děti, tohle si nezasloužily," dodala.

Do Houstonu se rodina přestěhovala teprve nedávno, v osudném domě bydleli několik měsíců. Za tu dobu ale policie musela několikrát na místě zasahovat, i když neřešila "nic vážného". rodinu také jednou navštívila sociálka, nic ale nezjistila.

Témata:  USA vražda děti krimi

Aktuálně se děje

1. května 2024 11:00

Austin apeluje na státy, které mají systémy Patriot, aby je daly Ukrajině

Americký ministr obrany Lloyd Austin v úterý na půdě vojenského výboru Kongresu informoval, že apeluje státy, které mají systémy protivzdušné obrany (PVO) Patriot, aby je poslaly Ukrajině. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy