Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Slovenka odjela do Švýcarska, potom zmizela beze stopy

Vlajka Slovenska
Vlajka Slovenska
Foto: Pixabay

Kežmarok - Chvíle zoufalství prožívají v těchto dnech rodiče dvacetileté Romany. O víkendu odjela do Švýcarska, od té doby o ní nemají žádné zprávy. Policie prosí o pomoc při pátrání.

Romana Kožušková měla naplánovanou cestu do Švýcarska, tam se měla sejít s kamarádem, se kterým byla předem domluvená. Jenže k setkání už nedošlo.

Dívka odešla z domova v Kežmarku v sobotu v noci a společně s kamarádem odjela do švýcarského Curychu. S rodiči komunikovala celou cestu, poslední zprávu poslala mamince krátce před druhou odpoledne. Od té doby má ale vypnutý mobil.

Řidič, který Romanu do Švýcarska vezl, ji tam prý v pořádku vyložil. Kamarád Michal, který na ni měl čekat na vlakovém nádraží, už se jí ale nedočkal. Zburcoval proto policii a rozběhlo se rozsáhlé pátrání. Pokud byste měli o dívce jakékoli informace, neváhejte kontaktovat policii na lince 158.

Romana je asi 170 centimetrů vysoká, má hubenou postavu a blonďaté vlasy. Na pravém předloktí má vytetovaného anděla, na pravém třísle tři hvězdičky a pod levým prsem data narození rodičů.

Témata:  krimi pohřešované osoby Slovensko

Aktuálně se děje

1. května 2024 10:11

Pozemní operace izraelské armády do Rafahu nevýslovnou katastrofou, varuje OSN

Pozemní operace izraelské armády ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy by byla "nevýslovnou katastrofou," prohlásil šéf Úřadu OSN pro koordinaci humanitárních záležitostí (OCHA) Martin Griffiths. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy