Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Američtí rodiče jsou na nohou. Pobouřily je záběry malého dítěte

Dvě ženy s dítětem na gauči kouří marihuanu, foukají ji chlapci do obličeje
Dvě ženy s dítětem na gauči kouří marihuanu, foukají ji chlapci do obličeje
Foto: YouTube

Fort Hall - Američtí rodiče jsou v šoku. Na internetu se totiž objevilo video, na kterém sedí dvě ženy s dítětem na gauči a kouří marihuanu. Kouř přitom foukají chlapci přímo do obličeje.

Videa, na nichž malé děti kouří cigarety, dnes už bohužel nejsou výjimkou. O poznání horší záběry mají ale na svědomí dvě ženy z Idaha. Kouří na nich marihuanu a nabízejí ji i malému chlapci.

Následně se v užívání drogy střídají a kouř z ní foukají dítěti do obličeje. Poté se na záběrech objeví i muž, který si počíná stejně. Video, které se objevilo na facebooku, ale vyvolalo velkou vlnu pobouření.

Incidentem se začala zabývat americká policie. Podle serveru Mirror zatkla obě ženy na snímku a nyní pátrá po dvou mužích, kteří měli být do případu také zapleteni. Všichni budou obviněni za ohrožení na zdraví.

Témata:  drogy USA děti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy