Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena se probudila se uprostřed noci, cizí chlap ji zneužíval

Žena, ilustrační fotografie
Žena, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Sydney - Šokující probuzení zažila žena v australském Sydney. Uprostřed noci totiž objevila mezi svými stehny cizího muže. Ten tvrdil, že si dům spletl s penzionem.

Pětatřicetiletý Vile Joseph Taouk se loni v únoru vloupal do jednoho z domů v Sydney. V posteli uviděl spícího muže a ženu, která měla zpod peřiny vystrčenou nohu.

To ho nejspíš inspirovalo k odpornému činu, na nic netušící ženu se totiž vrhnul, píše web Mirror. "Oběť se vzbudila v půl čtvrté ráno a našla někoho, jak jí olizuje intimní partie. Nejdřív si myslela, že je to její přítel, pak si ale všimla, že ten spí vedle ní," zaznělo tento týden u soudu.

Žena svého přítele okamžitě vzbudila a ten cizince vyhodil ven. Bránil se, že si dům spletl s penzionem a že vchodové dveře byly otevřené. Ačkoli žena nejprve nechtěla kontaktovat policii, nakonec se nechala přemluvit. Strážníci úchyla díky stopám DNA rychle chytili.

U soudu se ještě snažil obhájit tím, že je psychicky nemocný a že pouze následoval hlasy, které měl v hlavě. "Je mi líto, že jsem oběti způsobil tak nechutný zážitek, přeju si, aby se nic z toho nikdy nestalo," řekl Taouk. Soud ho poslal na dva roky za mříže.

Témata:  Austrálie sexuální zneužívání ženy

Aktuálně se děje

1. května 2024 12:13

Češi v EU: Největší nespokojenost panovala v roce 2016

V dobách migrační krize v roce 2016 panovala největší míra nespokojenosti s členstvím Česka v Evropské unii, kdy nebylo spokojeno 65 procent Čechů. Naopak největší spokojenost byla zaznamenána kolem českého předsednictví v roce 2009, kdy bylo spokojených 69 procent obyvatel.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy