Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpěvák Josef se naštval: Muslimové dostávají statisíce a na děti nejsou peníze?

Muslimové
Muslimové
Foto: Pixabay

Praha – Zprávy z posledních dní pořádně naštvaly zpěváka a muzikálového herce Bohouše Josefa. Nelíbí se mu, že na jedné straně české děti nemají peníze na léčbu, kterou potřebují, zatímco na druhé straně dostávají peníze ti, kteří si je podle něj nezaslouží.

„Tak jsme se v TV novinách na Primě dozvěděli, že na děti, které mají poškození mozku a pomáhá jim rehabilitace, nemají zdravotní pojišťovny ani ministerstvo zdravotnictví peníze. Hned v následující reportáži se řešila muslimka, která za pět let dostala od magistrátu 250.000,- na bydlení. Ještě zažalovala zdravotní školu o 100.000,- Kč, protože jí nechtěli povolit nosit hadr na hlavě," spustil na svém facebookovém profilu zpěvák.

Ale to nebylo vše. „Absolutním vyvrcholením byla další reportáž, kdy naše politická elita chce na imigranty přispět půl miliardou korun. Máme s Alenkou neskutečný vztek. Je dobré si při volbách pamatovat dotyčné kolaborantské a vlastizrádné strany a politiky," burcuje občany hudebník.

K tématu pod příspěvkem, který za dva dny sdílely necelé tři tisícovky lidí, se rozjela i bouřlivé diskuze, do které se zapojil i Bohouš Josef.. „Oni počítají s tím, že jsme všichni otupělí a je nám politika lhostejná. Musíme se o nové strany, které jsou proti imigraci a zájmu Čechů, Moravanů a Slezanů, zajímat," tvrdí. „Nejdříve by se stát měl postarat o svůj národ a pokud zbyde, může je použít na charitu. Krmit ekonomické imigranty je nepřijatelné. Kolik nových imigrantů v EU pracuje, kolik tzv. nepřizpůsobivých v naší zemi přispívá do státní kasy?" spustil.

Lidé podle něj věří vypracované předvolební kampani, která je jedna velká naděje pro všechny voliče. „Za politiky stojí peníze lobbistů. Z jejich peněz jsou placeny celé "iluzionistické" týmy, které vymýšlí oblbnutí národa. Když dotyčná strana a politik vyhraje, jde na ruku svému chlebodárci-lobbistovi. A penízky se jen kutálejí. No a volič? Ten jen a jen posloužil lobbistovi," myslí si zpěvák.

Diskuze na toto téma se vedla několik dní. „Přátelé, již druhý den vedeme diskusi o tom, zda by měli naši zastupitelé věnovat více péče o domácí obyvatelstvo před podporou převážně ekonomických imigrantů. Jsem velmi potěšený názorem Vás všech. Není Vám ČR lhostejná. Je jasné, že hrstka tzv. liberálních demokratů nás bude nazývat populisty, islamofoby, xenofoby, rasisty a fašisty, ale...není to přesně naopak? Nejsou oni populisté, rasisté, fašisté, křesťanofobové a xenofobové? Za koho oni vlastně kopou? Dobrou noc dobrým lidem...a to jste," vzkázal zpěvák.

„Bohouš na hrad!" napsala pak do diskuze jedna z jeho fanynek. „Tak to je jediné, co bych opravdu nechtěl," přiznal zpěvák. „Ale s Vaším postojem, byste skvěle zapadl," přisadil si další diskutující.

Témata:  uprchlíci muslimové

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy