Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Moderátor Fallon rozcuchal Trumpa. Testoval jeho vlasy + VIDEO

Donald Trump
Donald Trump
Foto: Reprofoto YouTube

Washington – Nosí Donald Trump příčesek, jak si většina lidí myslí, nebo je zářící kštice jeho vlastní? Právě to se rozhodl zjistit komik a moderátor Jimmy Fallon ve svém pořadu The Tonight Show.

Jediná věc je terčem amerických vtipů o republikánském kandidátovi na prezidenta Spojených států častěji než jeho urážlivé výroky - jeho zářící účes. Fallon dospěl k jednoznačnému závěru: kštice drží pevně.

Talkshow televize NBC se nesla v ryze politickém duchu. Řeč přišla na Trumpovu nadcházející debatu se soupeřkou Hillary Clintonovou. Ty by podle Trumpa měly být bez moderátorů.

Zdroj: YouTube

Fallon se jej také zeptal na jeho vztah k ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, jehož nedávno republikánský magnát označil za lepšího vůdce než je Barack Obama. „Ne, že bych ho měl rád. Ale nemám nic proti němu. Necítím vůči němu ani jedno, ani druhé," řekl Trump.

Na konci však známý moderátor politika poněkud azskočil nečekanou otázkou. Trumpa požádal o něco, co by mu podle jeho slov jen sotva prošlo, pokud se republikánský kandidát stane prezidentem. Dokud se spolu ale baví jako obyčejní lidé, rád by mu rozcuchal vlasy.

Trump byl sice zaskočený, po chvilce přemýšlení ale souhlasil. „Doufám, že to pochopí lidé v New Hampshire, kde budu asi za hodinu," řekl s úsměvem a naklonil se k Fallonovu stolku. „Tak do toho," řekl Trump. Lidé tak poprvé spatřili jeho hlavu v podobě, v jaké se nejspíš vídá pouze pár okamžiků po probuzení.

Témata:  Donald Trump USA

Aktuálně se děje

1. května 2024 14:50

Rusko oznámilo, že zaútočilo na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy