Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tři Alžířané údajně znásilnili ženu přímo před Eiffelovou věží

Paříž, ilustrační foto
Paříž, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Paříž – Přímo v centru francouzské metropole, v místě, kudy denně prochází tisíce turistů z celého světa, došlo údajně ke znásilnění. Ženu měla na místo vylákat a poté i zneužít skupina Alžířanů.

Francouzská policie tento týden zatkla násilníky, kteří měli do zahrad pod slavnou Eiffelovou věží vylákat ženu a posléze ji násilnit. Tři Alžířané byli zadrženi v jednom z pařížských hotelů.

Jeden z nich si měl se ženou psát přes sociální sítě a sjednat si s ní schůzku v hlavní městě. Na místě na ni pak nečekal jen on, ale i jeho dva další přátelé. Ti pak údajně ženu v zahradách Champs-de-Mars hromadně znásilnili.

Jeden z pařížských prokurátorů pod podmínkou zachování anonymity serveru Daily Mail potvrdil, že probíhá vyšetřování a že byli tři cizinci opravdu zadrženi poté, co byli předběžně obviněni.

Jak dodává server, kdy ke znásilnění mělo dojít, není úplně jasné, známo je pouze to, že Alžířané byli zadrženi tento týden.

Témata:  znásilnění Francie Paříž

Aktuálně se děje

1. května 2024 12:13

Češi v EU: Největší nespokojenost panovala v roce 2016

V dobách migrační krize v roce 2016 panovala největší míra nespokojenosti s členstvím Česka v Evropské unii, kdy nebylo spokojeno 65 procent Čechů. Naopak největší spokojenost byla zaznamenána kolem českého předsednictví v roce 2009, kdy bylo spokojených 69 procent obyvatel.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy