Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zázrak ve New Yorku? Na místě Dvojčat se údajně objevil Ježíš

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: EuroZpravy.CZ | Fotokoláž

New York - Fotograf sdílel na sociálních sítích snímek, který obletěl svět. Na místě, kde dříve stála "Dvojčata", se ve světle na obloze podle autora objevil Ježíš. Sítí se okamžitě začaly šířit všemožné spekulace. Podle některých jde o zázrak, jiní to považují za práci americké vlády, další zůstávají při zemi a považují to za náhodnou hru světla a stínu.

Na místě strašlivého teroristického útoku se každoročně pro připomenutí rozsvěcí světlo, které míří k nebesům. A každý rok se na místo sjíždí mnoho fotografů, aby tuto událost zaznamenali. Výjimkou není ani Rich McCormack z Jersey city, ten ale zachytil něco velice zvláštního.

Na konci světelného kuželu se vznáší osvícená silueta. Podle Richa jde o zjevení Ježíše a k němu se přidalo ohromné množství lidí, kteří považují siluetu za znamení z nebes. "Je to úžasná fotka, při útoku jsem ztratila své dva syny, toto je znamení pro všechny, kteří tam o někoho přišli," píše v komentářích Yvette Cidová.

Také se objevila skupina lidí, která považuje fotografii za upravenou a znamení je podle nich umělé. "Udělal jsem spoustu fotek, ale postava je jen na jedné. Žádný photoshop, žádné fígly," píše autor u fotografie. Samozřejmě se objevily i divočejší teorie, jako jsou mimozemšťané nebo práce tajných složek.

Ať už se jedná o přírodní úkaz, zázrak nebo podvrh, snímek v mnoha lidech vyvolal velice pozitivní ohlasy a mnohým pomohl při truchlení nad ztrátou svých blízkých.

Témata:  New York zajímavosti

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy