Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Fotky, které dojaly svět: Na svatbu dorazil nemocný pes nevěsty. Za pár dní umřel

Svatba
Svatba
Foto: Pixmac

Denver - Asi každý by chtěl mít na svatbě všechny, na kom mu záleží - třeba i domácí mazlíčky. Svého umírajícího pejska nakonec měla na svatbě i nevěsta z Denveru. Fotky z obřadu nakonec dojaly celý svět.

Už když začala Kelly O'Connellová z amerického Denveru plánovat svatbu, věděla, že bude na obřadu chtít i svého pejska Charlieho. Veterináři ale černému labradorovi diagnostikovali nádor na mozku a Charlie začal chřadnout.

Spolu s hlavní družičkou a Kellyinou sestrou Katie dokázal nakonec projít uličkou k oltáři, spotřeboval na to ale všechnu svou energii a zpátky už to nezvládl. A tak ho Katie vzala do náruče a prošla s pejskem mezi dojatými svatebčany.

Kelly našla Charlieho na ulici před 15 lety, když začala žít v New Yorku. Pejska si zamilovala celá rodina, včetně "tety Katie". Kelly se i díky svému mazlíčkovi stala veterinářkou a potkala svého kolegu a dnes manžela Jamese Garvina.

Snímky, které pak sdílely tisíce lidí po celém světě, zveřejnila fotografka na svém Facebooku. "Hlavní družička pejska zvedla a odnesla ho. Ona má 160 centimetrů. On 36 kilo. Na světě není dost řasenky pro takové okamžiky," napsala na sociální síť.

"Ulička byla docela krátká a já nejsem holka, s kterou byste si chtěli zahrávat," komentovala situaci Katie. "Všichni mi říkali, ať ho nechám, protože on vážně vypadal jako: 'Teto Katie, já už nemůžu!' Já jsem ale jen křičela, že ho tam nenechám, zvedla ho a utekla s ním," popsala.

"Byl tak velký z těch všech steroidů, které musel brát. Myslím, že všichni pak ustoupili, aby sestra nevěsty mohla pronést svého psího synovce," dodala Katie. Její sestra uvedla, že v tu chvíli si uvědomila, že Charlieho konec se blíží.

"Oba jsme padli na kolena a začali brečet. Když jsem viděla, že ho musí nést i těch pár stop, upevnilo mě to v přesvědčení, že Charlie už není tím psem, kterým by být chtěl. Stárnul a mně najednou došlo, že hodně ztratil. Byl to moc hodný pes, každého miloval," doplnila Kelly.

Charlie zemřel necelý týden po svatbě. A přestože mají Kelly s Jamesem ještě další čtyři pejsky, byla to pro ně devastující ztráta. "Bylo přímo požehnáním, že mohl být na svatbě. Jen, dekujeme, že jsi tyhle vzpomínky zachytila pro Kelly, bude je mít navždycky," poděkovala Katie fotografce.

Témata:  psi svatba ženy

Aktuálně se děje

1. května 2024 12:13

Češi v EU: Největší nespokojenost panovala v roce 2016

V dobách migrační krize v roce 2016 panovala největší míra nespokojenosti s členstvím Česka v Evropské unii, kdy nebylo spokojeno 65 procent Čechů. Naopak největší spokojenost byla zaznamenána kolem českého předsednictví v roce 2009, kdy bylo spokojených 69 procent obyvatel.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy